Puseur produk

konci pinter 4 tombol konci konci Jauh 433mhz hitag AES 7953 chip pikeun Renault Clio III saatos 2013 konci

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

4 tombol Car Smart System System 434mhz pcf7953 hitag AES chip pikeun renault clio 4 konci asesoris saatos 2013

Kaayaan: 100% Anyar
Tombol: 4 Tombol
Konci kosong: Leres
Frékuénsi: 433Mhz FSK
Chip: 4A Hitag AES - pcf7953M
Déwan Éléktronik: Leres
Batré: NO
7953 chip XTT;
FSK 434MHz;
Agul VA2;
Logo Pérak;
Keyless Go;

fitur: kartu Jauh konci
fitur khusus: saatos 2013 sareng chip 7953 chip / hitag AES
fitur 2: kartu renault konci konci Jauh
fitur 3: nganggo avdi Ka program
fitur 4: saatos pasar
fitur 5: chip di jero nyaéta chip Hitag AES 7953XTT

Pikeun modél mobil:

Pikeun Renault Clio IV;
Pikeun 2009-2015 Pikeun Clio IV
Pikeun 2013-2017 Pikeun Captur
pikeun kartu clio renault Koleos
Pikeun Renault Clio IV Captur Passive Keyless Go
Kartu Kunci Mobil Pikeun Renault Clio IV ,konci Renault pikeun Clio IIII,Konci Jauh jarak jauh, renault clio 4 konci,renault aes tombol hitag

Catetan Penting:
1. Anjeun kedah angkat ka dealer lokal atanapi toko Locksmith anjeun pikeun motong konci sareng program pikeun mobil anjeun, Locksmith kedah ngeusi batre kirang ti Dealer.
2. Punten pastikeun konci anjeun sacara exaxtly sami sareng urang, upami anjeun teu yakin mangga kirimkeun poto konci aslina ka kami pikeun mastikeun, kami bakal ngabantosan anjeun kanggo mésér konci anu leres.

Kami nyayogikeun sagala jinis konci mobil:

Pikeun BMW / Kanggo Acura / Kanggo Alfa / Kanggo Audi / Kanggo Benz / Pikeun BMW / Kanggo Buick / Kanggo Cadillac / Kanggo Chevrolet / Kanggo Holden / Kanggo Chrysler / Kanggo Citroen / Kanggo Ford / Kanggo Fiat / Kanggo GM / Kanggo Honda / Kanggo Hyundai / Kanggo Kia / Kanggo Landrover / Kanggo Lexus / Kanggo Mazda / Kanggo Maserati / Kanggo Mitsubishi / Kanggo Nissan / Kanggo opel / Kanggo peugeot / Kanggo Porsche / Kanggo Renault / Kanggo SAAB / Kanggo Subaru / Kanggo Suzuki / Kanggo Volvo / Kanggo Toyota / Kanggo VW

Prosés pesenan

Daptar akun ku email anjeun - Asup - Tambihkeun barang kalayan jumlah kana karanjang - Kirimkeun (parios) - Milih salesman

Jasa kami

1. Kami nyayogikeun seueur jinis konci mobil, chip transponder, programer konci, alat tukang konci, sareng sajabana.
2. Sakur anu naroskeun bakal dibales dina 24 jam. Upami teu aya anu ngajawab anjeun online punten tinggalkeun kami pesen.
3. Unggal item bakal diuji sateuacan ngirim ka palanggan kami, anjeun tiasa nempatkeun urutan uji coba pikeun nguji kualitas kami ogé.
4. Upami anjeun ngagaduhan masalah atanapi kabingungan ngeunaan produk kami, hatur nuhun kontak sareng kami, kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngabantosan anjeun.

FAQ

Q1. Kumaha kuring kéngingkeun harga sareng barang anu dipikaresep kuring?
A: Punten nuturkeun léngkah ieu, anjeun bakal nampi cutatan kami.
Daptar akun ku email anjeun - Asup - Tambihkeun barang kalayan jumlah kana karanjang - Kirimkeun (parios) - Milih salesman

Q2. Kumaha cara mayar?
A: Kami nampi Paypal / Western Union / TT, punten wartosan kami saatos anjeun mayar, maka kami tiasa ngatur bungkusan anjeun dina waktosna.

Q3. Kumaha upami waktos pangiriman anjeun?
A: Sacara umum, dina 3-5 dinten damel saatos pamayaran nampi.

Q4. Dupi abdi mesen conto pikeun nguji kualitasna heula?
A: Pesenan sampel ogé diapresiasi pisan. Biasana urang tiasa nyayogikeun conto upami urang gaduh saham, tapi pelanggan kedah mayar biaya sampel sareng biaya kurir.

Q5. Naha kuring tiasa tukeur produk upami kuring mendakan yén éta moal tiasa dianggo di nagara urang?
A: Leres, tapi sadaya barang anu dikembalikan kedah dina kaayaan aslina, sareng pelanggan kedah tanggel waler pikeun sadaya biaya pangiriman.

Pakét & Pengiriman

Kami ngarangkep barang-barang kami dina karton coklat, sadaya produk bakal saé sateuacan dikintun.
Urang tiasa nganteurkeun ku

kontak

Kami perusahaan borongan sadunya profesional sareng pabrik urang sorangan anu aya di Cina. Kami nyayogikeun

Produk Tukang Kunci sapertos alat Tukang Kunci, kosong kosong, Fob Jauh, konci sareng alat Otomatis jsb. Nawarkeun anu saé

layanan palanggan sareng nangtung kiridit anu dipercaya nyaéta prinsip sareng Tujuan urang. Kami hoyong kerjasama sareng

konsumén ti World Wide.








  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami