Puseur produk

  • 2/3  Buttons Car Remote Key 434MHz PCF7961(HITAG2) ID46 Chip for Renault Clio 3 Kangoo Master Modus Twingo

    2/3 Tombol Jarak Jauh Mobil 434MHz PCF7961 (HITAG2) Chip ID46 pikeun Renault Clio 3 Kangoo Master Modus Twingo

    2/3 Tombol Mobil Jauh Key 434MHz PCF7961 (HITAG2) ID46 Chip pikeun Renault Clio 3 Kangoo Master Modus Twingo Kaayaan: 100% Tombol Anyar: 2/3 Tombol (Konci / Buka konci / Batang) Logo: NO Frékuénsi: 433MHZ Transponder Chip: PCF7961 (HITAG2) ID46 Chip Electronics Board: Leres Kanggo modél: UNTUK Renault Clio 3 Kangoo Master Modus Twingo Sareng modél sanésna anu sami spésifikasi konci kosong sareng wadah batré didaptarkeun sapertos di handap bagian… Pedaran: 1. Barang éta mangrupikeun konci jauh DIY . Frékuénsi 433MHz, wit ...
  • 3 Button flip remote key PCF7961 AES 4A chip-434MHZ for Renault Captur/Megane 3/twingo car key

    3 Tombol flip konci PCF7961 AES 4A chip-434MHZ pikeun Renault Captur / Megane 3 / twingo konci mobil

    3 Tombol 433 MHz Flip Remote Key pikeun Renault Megane 4 Captur Kadjar Symbol with Hitag AES 4A chip Condition: 100% Brand New Button: 3 Button (Lock / Unlock / Trunk) Logo: enya Frékuénsi: 433MHZ Transponder Chip: 4A AES pcf7961 Electronics Board : Leres Kanggo modél kieu: Megane 4 (2016+) Renault Captur (2013-) Renault Kadjar (2015-) Renault Symbol (2012-) Fitur: 1. Barangna mangrupikeun konci jauh DIY anyar. Frékuénsi 434MHz, kalayan chip 4A. 2. Koncina kalebet perumahan konci, papan sirkuit, ch ...
  • 3 button remote key 434mhz PCF7947 chip with logo/without logo for Renault  Laguna &Velsatis & Espace

    3 tombol jauh konci 434mhz chip PCF7947 kalayan logo / tanpa logo pikeun Renault Laguna & Velsatis & Espace

    Tombol jarak jauh Renault Laguna & Velsatis & Espace 3 kalayan chip PCF7947 kalayan logo / tanpa logo Frékuénsi: 434mhz Logo ; kalayan / tanpa Fitur: konci mobil jarak jauh CHIP: PCF7947 Bahan: abs + logam Warna: nunjukkeun tombol Button: 3 Tombol sabeulah; henteu batré: nganggo éléktronik; enya Beurat: 20g Fitment: Kanggo Renault Laguna Espace Smart Card Kalayan Blade FOR Laguna & Velsatis & Espace Sareng modél sanés anu sami sareng spésifikasi konci kosong sareng wadah batré didaptarkeun sakumaha dihandap bagianR ...
  • Car Remote Alarm Key PCF7946/pcf7947 Chip 434mhz for Renault Master Kangoo Clio Twingo NE72 Blade

    Mobil Alarm Jauh Jauh Mobil PCF7946 / pcf7947 Chip 434mhz pikeun Renault Master Kangoo Clio Twingo NE72 Blade

    Alarm Jauh Jauh Mobil PCF7946 / pcf7947 Chip 434mhz pikeun Renault Master Kangoo Clio Twingo NE72 Blade style 1 : Renault: Symbol, Clio II, Kango II 1 Button remote key PCF7946-433MHZ sateuacan taun 2000 gaya 2 : renault Clio, Kango 1 tombol jarak jauh sareng 434mhz saatos 2000 taun kalayan 7947 chip di jero Kondisi: 100% Warna Anyar: Tombol Hideung: 3 Button (Lock / Unlock / Trunck) Key Blank: Sumuhun (NE72 Blade) Logo Sticker: NO Transponder: PCF7946 / PCF7947 Electronics Board: Sumuhun Batre : Leres Frékuénsi: 4 ...
  • 2 Button Car Remote Key 433mhz ID46 Chip Transmister for Renault Traffic Master Vivaro Movano Kango

    2 Tombol Mobil Jauh Jauh 433mhz ID46 Chip Transmister pikeun Renault Traffic Master Vivaro Movano Kango

    2 Tombol Mobil Jauh Jauh 433mhz pcf7946 / pcf7947 Chip Transmister pikeun Renault Traffic Master Vivaro Movano Kangoo Ne73 VAC102 Gaya agul 1: Renault: Kangoo II, Master II, Traffic II Opel: Vivaro, Movano 2 tombol jauh konci pcf 7946-433mhz sateuacan taun 2000 style 2: renault Clio, Kango 2button remote with 434mhz after 2000 year with 7947 chip inside Condition: 100% Brand New Color: Black Button: 2 Button (Lock / Unlock) Key Blank: Sumuhun (NE73 / VAC102 Blade) Logo Sticker: NO Frékuénsi: 433MHZ Trans ...
  • 3 buttons Car Remote Key for Clio Scenic Kangoo Megane Vehicle Control Alarm PCF7946/PCF7947/pcf7961 Chip for Renault

    3 tombol Remote Mobil pikeun Clio Scenic Kangoo Megane Vehicle Control Alarm PCF7946 / PCF7947 / pcf7961 Chip pikeun Renault

    gaya 1: Renault: Clio II, Kangoo II, Master II DACIA: Logan, Sandero, Duster Renault: Clio III, Kangoo III, Master III DACIA: Logan, Sandero, Duster 2 tombol jarak jauh pcf7946-433mhz sateuacan taun 2008 gaya 2: Renault: Clio II, Kangoo II, Master II DACIA: Logan, Sandero, Duster Renault: Clio III, Kangoo III, Master III DACIA: Logan, Sandero, Duster 2 button remote key pcf7947-433mhz after 2008 year style 3: Renault 2 button konci jarak jauh kalayan gaya chip 433mhz & 7961M (HITAG AES) 4: Renault: Master II, Traffic II DACIA ...
  • Smart Car Key 4 button keyless remote key 434mhz Hitag AES 4A chip for renault megane 4 Keyless car key

    Smart Car Key 4 tombol keyless remote key 434mhz Hitag AES 4A chip kanggo renault megane 4 Keyless Key Car

    kartu tanpa konci pikeun Renault Megane IV kalayan chip PCF7953M 4button Fitur -434mhz Fitur: desain konci mobil jarak jauh: gaya mobil modél Bahan: abs + logam Warna: nunjukkeun kancing Gambar: 4 Tombol sabeulah; enya batré: enya circuit board; enya Frékuénsi: 433MHz Beurat : 45g Fitment: Kanggo Renault Megane 4 Sareng modél sanésna anu sami spésifikasi konci kosong sareng wadah batré didaptarkeun sakumaha bagian di handap… Fitur: 1. Item mangrupikeun konci jauh DIY anu énggal. Frékuénsi 434MHz, kalayan chip kosong ID4A. 2. Koncina kalebet ...
  • smart key 4 button keyless Remote key 433mhz hitag AES 7953 chip for renault Clio III after 2013 key

    konci pinter 4 tombol konci konci Jauh 433mhz hitag AES 7953 chip pikeun Renault Clio III saatos 2013 konci

    4 tombol Car Smart System 434mhz pcf7953 hitag AES chip pikeun renault clio 4 aksésoris konci saatos 2013 Kaayaan: 100% Tombol Anyar: 4 Tombol Key kosong: Sumuhun Frékuénsi: 433Mhz FSK Chip: 4A Hitag AES - pcf7953M Electronics Board: Sumuhun Batre: NO chip 7953 XTT; FSK 434MHz; Agul VA2; Logo Pérak; Keyless Go; fitur: Keyless Remote card fitur khusus: saatos 2013 nganggo chip chip 7953 / hitag AES fitur 2: kartu renault keyless Remote key fitur 3: anggo avdi To program feature 4: aft ...
  • 4 button Smart key megane 3 pcf7952 card 434mhz for Renault Megane 3 key 2009-2014

    4 tombol Smart key megane 3 pcf7952 card 434mhz pikeun Renault Megane 3 konci 2009-2014

    Tombol Jauh Renault Koleos tanpa konci sateuacan 2013 taun kalayan chip 7952 (ogé ngagaduhan fungsi chip 7941) NO LOGO Tombol kartu ieu énggal sareng henteu pernah diprogram. Chip di jero mangrupikeun HITAG PRO DITAMBAHKAN 7952 Éta cocog sareng generasi ka-4 CLIO. RENAULT Laguna RENAULT Koleos Aplikasi: Kanggo Renault Renault Megane 3 Spesifikasi Produk: Warna: Sakumaha gambar nunjukkeun Tombol: 4 Tombol Ukuran: 9cm * 5.5cm * 0.5cm (L * W * H) Beurat: 32g Frékuénsi: 433Mhz Chip nomer: PCF7952 Chip Jenis: Konci ngagantian ku tombol sabeulah Featues: 1.T ...
  • 3 Buttons 433Mhz ID46 PCF7926 PCF7947 Chip Emergency Smart Remote car Key For Renault Megane key 2 Scenic Card II Grand

    3 Tombol 433Mhz ID46 PCF7926 PCF7947 Chip Darurat Smart mobil Jauh konci Pikeun Renault Megane konci 2 Kartu Scénic II Grand

    3 Tombol Smart Circuit Card Circuit Board 434Mhz ID26 PCF7947 Chip Kanggo Renault Clio Logan Megane 2 3 Scénic Remote Colour: Black Button: 3 Button Key Blank: Sumuhun Logo Sticker: NO Frékuénsi: 433mhz Transponder Chip: pcf7947 Board Electronics: Sumuhun Batre: Ya Fitment : pikeun Renault Megane (2003 - 2008) pikeun Renault Scenic / Grand Scenic (2003 - 2008) pikeun megane 2 Sareng modél sanés anu sami sareng spésifikasi konci kosong sareng wadah batré didaptarkeun sakumaha di handap ieu ... Kami nyayogikeun sadayana ...
  • Renault Modified 3 button remote key with pcf7946/pcf7947chip

    Renault Modified 3 tombol jauh konci kalayan pcf7946 / pcf7947chip

    Renault Modified 3 tombol jauh konci kalayan 7946chip pikeun sateuacan taun 2008 kendaraan Renault Modified 3 tombol remote tombol sareng 7947chip kanggo saatos kendaraan taun 2008 Kaayaan: 100% Tombol Anyar: 2/3 Button (Lock / Unlock / Trunk) Logo: NO Frékuénsi: 433MHZ Transponder Chip: PCF7946 / Pcf7947 Electronics Board: Sumuhun gaya 1: Renault: Clio II, Kangoo II, Master II DACIA: Logan, Sandero, Duster Renault: Clio III, Kangoo III, Master III DACIA: Logan, Sandero, Duster 2 button jauh konci pcf7946-433mhz sateuacan 2008 ...