Puseur produk

  • Car key 2 button remote control 434mhz PCF7946 chip HU100 blade For Opel Vectra Car Key

    Konci mobil 2 tombol kadali jauh 434mhz PCF7946 chip HU100 agul Kanggo Opel Vectra Car Key

    Konci mobil 2 tombol kadali jarak jauh 434mhz PCF7936 id46 chip HU100 agul Kanggo Opel Vectra Mobil Key Warna: Tombol Hideung: 2 Tombol (Konci / Muka konci) kosong kosong: Leres Logo Stiker: enya Papan Éléktronika: Sumuhun Fitment: Frékuénsi: 434MHZ, Transponder Chip: PCF7946 Pikeun VAUXHALL / OPEL VECTRA C 2002 - 2008 Pikeun VAUXHALL / OPEL SIGNUM 2003 - 2008 Frékuénsi: 433MHZ, Transponder Chip: PCF7941 pikeun Astra H 2004 - 2009 pikeun Zafira B 2005 - 2013 Sareng modél sanésna ...
  • 2Buttons Car Key For Vauxhall Opel Corsa C Combo Tigra Meriva Agila Remote Key Fob 433Mhz ID40 Chip 5WK4 8668

    2Tombol Kunci Mobil Pikeun Vauxhall Opel Corsa C Combo Tigra Meriva Agila Remote Key Fob 433Mhz ID40 Chip 5WK4 8668

    Kondisi Spesifikasi: 100% Warna Anyar Anyar: Tombol Hideung: 2 Tombol (Konci / Buka konci) kosong Key: Leres Logo: NO Frékuénsi: 433MHZ Chip Transponder: Henteu / ID40 Electronics Board: Sumuhun Fitment: kanggo Opel Vauxhall Astra Vectra Zafira Sareng modél sanés kalayan spésifikasi anu sami ngeunaan kosong konci sareng wadah batré didaptarkeun salaku bagian di handap… Catetan Penting: Punten Pariksa sareng pastikeun jarak jauh anjeun nganggo pamancar sareng chip anu sami sareng barang Kami sateuacan ngagaleuh. Gambar: Gambarna ...
  • WALKLEE Remote Key suit Fod 2 Button 433Mhz PCF7941 For Opel/Vauxhall Astra H 2004-2009 Zafira B 2005 – 2013 Car Flip

    WALKLEE Remote Key suit Fod 2 Button 433Mhz PCF7941 Pikeun Opel / Vauxhall Astra H 2004-2009 Zafira B 2005 - 2013 Flip Mobil

    Kondisi Spesifikasi: 100% Warna Anyar Anyar: Tombol Hideung: 2 Tombol (Konci / Buka konci) Kosong Blank: Leres Logo Stiker: NO Frékuénsi: 434MHZ Transponder Chip: PCF7946 Board Electronics: Sumuhun Fitment: Kanggo Opel Sareng modél sanés anu sami sareng spésifikasi konci kosong sareng wadah batré didaptarkeun sakumaha di handap ieu… Catetan Penting: Mangga Pariksa sareng pastikeun jarak jauh anjeun nganggo pamancar sareng chip anu sami sareng barang Kami sateuacan mésér. Gambar: Gambar na mangrupikeun produk asli. Punten kompa ...
  • 2 Buttons 433Mhz Fob Remote Key For Opel Vauxhall Vectra Zafira OP1 24424723 With ID40 Chip HU43 HU100 YM28 HU46 Blade

    2 Tombol 433Mhz Fob Remote Key Pikeun Opel Vauxhall Vectra Zafira OP1 24424723 Kalayan ID40 Chip HU43 HU100 YM28 HU46 Blade

    Kaayaan Spesifikasi: 100% Warna Anyar Anyar: Tombol Hideung: 2 Tombol (Ngonci / Buka konci) Kosong Key: Sumuhun Logo Sticker: NO Frékuénsi: 433.92MHZ Chip Transponder: ID40 Electronics Board: Sumuhun FCCID: OP1 24424723 Fitment: Kanggo Vectra Kanggo Zafira Kanggo Omega Kanggo Vectra Kanggo Frontera Sareng modél sanés anu sami sareng spésifikasi konci kosong sareng wadah batré didaptarkeun salaku bagian di handap… Catetan Penting: Punten Pariksa sareng pastikeun jarak jauh anjeun nganggo pemancar sareng chip anu sami sareng barang Kami sateuacan ...
  • 2Buttons Remote Car key 433Mhz For OPEL VAUXHALL Car ASTRA CORSA C COMBO VAN MERIVA TIGRA VECTRA &ID40 Chip

    2Tombol Mobil Jauh konci 433 MHz Pikeun OPEL VAUXHALL Mobil ASTRA CORSA C COMBO VAN MERIVA TIGRA VECTRA & ID40 Chip

    Spésifikasi Nami Barang: Jauh Kontrol Mobil Jauh Kasus Pikeun OPEL corsa Beurat: 40g / pcs Tombol: 2 Tombol Bahan: ABS + Logam Merk Logo / Stiker: Henteu Fitur: 100% Merk Anyar sareng Kualitas Tinggi! Ganti anu pangsaéna pikeun konci rusak atanapi rusak, atanapi cocog pikeun konci tambahan. Kasus konci sareng agul konci hungkul. Sanés éléktronik internal. Kéngingkeun agul ku juru kunci / dealer lokal. Ukur motong agul konci, candak éléktronika internal (kalebet chip immobilizer / transponder) ti jarak jauh asli sareng tempatkeun kana s konci kami ...
  • Car key 3 button Remote Key PCF7941 (Hitag 2) 434mhz for Opel Corsa D auto key

    Tombol mobil 3 tombol Jauh Key PCF7941 (Hitag 2) 434mhz pikeun konci otomatis Opel Corsa D

    Spésipén Transponder: ID46 - Pcf7941 Frékuénsi: 433Mhz Sabeulah konci: Batré HU100: Tombol CR2032: 2 tombol; Konci, Buka konci. Metode Pemprograman: Immobilizer: Diagnostically Jauh: Otomatis nganggo immobilizer Cocog sareng modél ieu: Opel Corsa D (2007 - 2014) Kami nyayogikeun sagala jinis konci mobil: Pikeun BMW / FOR Acura / FOR Alfa / FOR Audi / FOR Benz / FOR BMW / Kanggo Buick / Kanggo Cadillac / Kanggo Chevrolet / Kanggo Holden / Kanggo Chrysler / Kanggo Citroen / Kanggo Ford / Kanggo Fia ...
  • 2/3/4 Buttons Car Remote Key 433/315MHz 7937/7941/7946 chip For OPEL VAUXHALL Insignia Astra /Vauxhall/Zafira Astra

    2/3/4 Tombol Jarak Jauh Mobil 433 / 315MHz 7937/7941/7946 chip Pikeun OPEL VAUXHALL Insignia Astra / Vauxhall / Zafira Astra

    Spesifikasi opel unkeyless konci jauh kalayan 315 / 434MHZ kalayan chip 7941/7937/7946 dipaké pikeun 2; 3; 3 + 1 tombol tombol Ngaran Barang: Remote Control Car Key Case Kanggo OPEL corsa Bobot: 40g / pcs Tombol: 2 Tombol Bahan: ABS + Logam Brand Stiker / Stiker: enya chip: 7941/7937/7946 chip Fitur: 100% Brand Anyar sareng Kualitas Tinggi! Ganti anu pangsaéna pikeun konci rusak atanapi rusak, atanapi cocog pikeun konci tambahan. Kasus konci sareng agul konci hungkul. Sanés éléktronik internal. Candak agul motong b ...