Puseur produk

  • For Nissan new Sunny 3+1 button remote key with 315mhz with 46-PCF7952

    Pikeun Nissan tombol Sunny 3 + 1 tombol jarak jauh kalayan 315mhz nganggo 46-PCF7952

    Pikeun tombol jarak jauh tombol Nissan Sunny 3 + 1 kalayan 315mhz kalayan id46-PCF7952 Spésifikasi: Logo: Teu aya Tipe: Remote Key Shell kanggo Nissan Teana Altima Maxima Beurat: 40g Bahan: ABS + Logam Warna: Hideung Buttons: 4 Button Transponder Chip: ID46Chip Papan éléktronik: Batré 315Mhz: Teu aya Aplikasi: kanggo Nissan Teana Altima Maxima sareng modél sanés anu sami sareng gambar urang! Kami nyayogikeun sagala jinis konci mobil: Kanggo BMW / Kanggo Acura / Kanggo Alfa / Kanggo Audi / Kanggo Benz / Kanggo BMW / Kanggo Buick / Kanggo Ca ...
  • 2/3 button remote key For 2014 Nissan new X-Trail 433.92mhz, chip:pcf7945M 4A

    Tombol jarak jauh 2/3 Kanggo 2014 Nissan X-Trail 433.92mhz anyar, chip: pcf7945M 4A

    Pikeun tombol jarak jauh tombol Nissan 3 Kanggo 2014 X-Trail 433.92mhz anyar, chip: 7945M (4A) Katerangan Barang: Kanggo Pamilik Mobil: Cocog: Kanggo Nissan X-Trail anyar Keyblade kedah dipotong ku juru konci. Anjeun kedah milari dealer mobil atanapi juru konci pikeun program. Pikeun tukang konci: Ieu jauh lengkep sareng circuit board internal sareng chip Transponder chip: Frékuénsi PCF7945M / 4A CHIP: 433.92Mhz Buttons: 2/3 Button Button Programming for Immobilizer: Diagnostically Programming Metode ...
  • 315Mhz 3/4 Buttons Car Remote Key For Infiniti/Nissan Frontier Murano Armada Pathfinder Versa Altima Maxima Xterra

    315Mhz 3/4 Button Tombol Jauh Mobil Pikeun Infiniti / Nissan Frontier Murano Armada Pathfinder Versa Altima Maxima Xterra

    315Mhz 3/4 Tombol Tombol Jauh Mobil Pikeun Infiniti / Nissan Frontier Murano Armada Pathfinder Versa Altima Maxima Xterra Warna: Tombol Hideung: 3/4 Button Key kosong: Sumuhun Papan éléktronika: Sumuhun Batré: Sumuhun Chip: Frékuénsi ID46: 315Mhz FCC ID: KBRASTU15 Fitment: Pikeun Infiniti FX35 2003-2006 Pikeun Infiniti FX45 2003-2006 Pikeun Infiniti QX4 2002-2003 Pikeun Nissan Armada 2005-2010 Pikeun Nissan Frontier 2002-2010 Pikeun Nissan Murano 2003-2007 Pikeun Nissan Pathfinder 2002-2004 Pikeun Nissan Quest 2004-2 ...
  • Remote Car Key Replacement 315Mhz 4 Buttons Upgraded Remote Car Key with ID46 Chip KBRASTU15 Fit for Nissan Versa Xterra

    Remote Key Car Remote 315Mhz 4 Tombol Ditingkatkeun Remote Car Jauh ku ID46 Chip KBRASTU15 Pas pikeun Nissan Versa Xterra

    Pedaran FCCID: KBRASTU15 Frékuénsi: 315Mhz Chip: Bahan ID46 Chip: Plastik + Warna Matel: Tombol Hideung: 4 Tombol Naon Anu Kalebet: Fob konci lengkep sareng éléktronika. Pemprograman: - Jauh ieu kedah diprogram ku otomotif atanapi dealer. Teu aya jalan pikeun program nyalira. Cocog Pikeun: (Kasaluyuan éta ngan ukur pikeun rujukan, punten ngabandingkeun ieu sareng anu asli sateuacan mésér!) - Pas pikeun 2007-2013 Nissan Versa - Pas pikeun 2005-2014 Fitur Nissan Xterra: - Replacem ...
  • Smart Remote Key 3 Buttons for NISSAN Qashqai X-Trail TIIDA SYLPHY Car 433.92MHz/315Mhz Chip 4A ID46 ID47

    Smart Remote Key 3 Buttons for NISSAN Qashqai X-Trail TIIDA SYLPHY Car 433.92MHz / 315Mhz Chip 4A ID46 ID47

    Kaayaan: 100% Batré Anyar: (Numutkeun metode pangiriman) Tombol: 3 Tombol, Frékuénsi: 433.92 Mhz Chip: 4A pcf7953M, ID46-pcf7952, ID47-pcf7952X Fitment: Pikeun NISSAN Qashqai X-Trail TIIDA SYLPHY Keyless Entry Controller Sareng sanésna modél kalayan spésifikasi sami konci kosong sareng wadah batré didaptarkeun sakumaha dihandap bagian… Catetan Penting: 1. Barang jual mangrupikeun konci pinter. Frékuénsi 433.92MHz, kalayan chip terpadu. 2. Konci jarak jauh kalebet perumahan konci, sabeulah konci, sirkuit ...