Puseur produk

  • For Buick smart keyless remote key with 315MHZ with id 46 chip. 2;3;3+1button key

    Pikeun Buick konci jauh konci tanpa konci kalayan 315MHZ kalayan id 46 chip. 2; 3; 3 + 1 tombol konci

    Pikeun Buick konci jauh konci tanpa konci kalayan 315MHZ kalayan id 46 chip. 2; 3; 3 + 1tombol tombol, punten pilih cangkang konci anu diperyogikeun anjeun Warna: Sakumaha gambar nunjukkeun Tombol: 2/3/4 Button Key Blank: Leres (HU100 Blade) Frékuénsi: 315 / 433mhz Chip Transponder: Leres ID46-7941 keyless Electronics / Battery: Sumuhun Ukuran Ukuran: 6.3cmx3.5cm (LxW) Blade Size: 4.0cm Beurat: 50g Fitment: Kanggo Chevrolet Cruze 2008+ Kanggo Chevrolet Aveo 2011+ Kanggo Chevrolet Orlando 2011+ Sareng modél sanésna kalayan spésifikasi konci anu sami kosong ...