• head_banner_01

Stasiun perbaikan kontak

Konpigurasikeun konci anyar

Upami anjeun milih ngalengkepan stasiun perbaikan ku konci anyar, maka anjeun kedah nyayogikeun kendaraan sareng KTP anu bogana. Numutkeun modél anu béda-béda, stasiun perbaikan ngabutuhkeun anu bogana nyayogikeun kecap akses anti maling 17 angka pikeun konci konfigurasi. Sandi ieu sanés nomer huntu, tapi kecap akses anu disayogikeun ka anu bogana nalika mésér mobil anyar. Kanggo sababaraha modél, stasiun perawatan nyayogikeun sertipikat kendaraan sareng pabrikna ka pabrikan mobil. Pabrikan naroskeun kecap konci anti maling tina konci konfigurasi ngalangkungan database sareng fax kana stasiun pangropéa.

Saatos kéngingkeun kecap akses ieu, stasiun perbaikan peryogi anu nyayogikeun nomer huntu konci pikeun ngonpigurasikeun konci logam énggal. Upami teu aya nomer profil waos, anjeun tiasa naroskeun nomer profil waos ngalangkungan database. Dina waktos anu sasarengan, stasiun perbaikan tiasa ngarobih parameter komputer dina kapal pikeun nyetél konci mobil anu leungit salaku konci ilegal, tapi ngan upami mobilna henteu tiasa diaktipkeun, sareng konci anu leungit masih tiasa muka panto. Ieu mangrupikeun peringatan pikeun mobil pamilik: sakali konci mobilna dipanggihan janten leungit, sanaos konci anyar parantos dikonfigurasi, anjeun kedah tetep ati-ati pikeun henteu nyimpen barang berharga dina mobil.

Punten gentos konci kendaraan langsung di stasiun perbaikan Kusabab masih aya résiko kaleungitan eusi mobil nalika ngarobah konci, ngarobah konci bakal ngaleungitkeun résiko ieu lengkep. Nanging, biaya ngarobih konci langkung ageung tibatan konci énggal. Gumantung kana modél sareng mobil anu sanésna, Konci na béda-béda. Sababaraha modél nganggo konci anu sami pikeun panto, panto kompartemen koper, panto kompartemen sarung tangan sareng tutup tanki bahan beuleum. Dina waktos ayeuna, upami sadayana konci kandaraan diganti, konci na anu kedah diganti tiasa dibandingkeun. 

Sacara umum, biaya total konci anyar beda-beda ti 300 yuan dugi ka 2.000 yuan, tapi biaya pembaruan konci mobil tiasa 4 dugi 5 kali tina gaganti konci, sareng gaganti konci biasana ogé Éta henteu aya dina ruang lingkup klaim perusahaan asuransi, janten biayanana langkung ageung.

Sacara umum, konci anyar tiasa dilengkepan dina sababaraha jam, tapi sababaraha modél méwah high-end meryogikeun langkung seueur waktos, sabab sababaraha mobil impor high-end kedah ngalengkepan prosés népakeun sareng miceun konci aslina di situs produksi. Mobil high-end ngagaduhan tingkat cracking kecap konci anu langkung luhur sareng harga anu cocog sareng langkung luhur.


Pos waktos: Aug-17-2020