• head_banner_01

Ngan opulpén panto taksi

  Kaseueuran mobil ngan ukur tiasa muka panto taksi nalika anjeun mencét tombol jauh, sareng ngan ukur saatos mencétan dua kali, sadaya panto tiasa dibuka.

Sababaraha supir nyandak mobilna dina tempat parkir anu jauh, Upami ngan ukur muka panto taksi, aranjeunna tiasa nyegah jalma jahat tina naék mobil tina korsi tukang kendaraan atanapi panto korsi panumpang payun. Janten, fungsi nyalametkeun kahirupan ieu leres-leres berharga, sanés, khususna pikeun supir awéwé?

Pareuman jandéla mobil 

  Saatos mobilna diparkir, pareuman mesin langsung, teras tarik rem tanganna turun tina mobil sareng angkat. Tapi ujug-ujug ningali deui, mendakan hilap nutup jandéla atanapi sunroof. Naon anu anjeun bakal lakukeun dina waktos ayeuna? Éta kedahna deui dina mobil, hurungkeun saklar hurung, tutup jandéla sareng sunroof, teras konci deui mobilna. Naha nyusahkeun?

Nyatana, seueur jalma henteu terang, saatos mobil dipareuman, salami anjeun mencét sareng nahan tombol konci tombol jauh, gelas sareng sunroof mobil otomatis bakal ditutup! Dina sababaraha mobil, salami fungsi konci kadali jarak jauh digunakeun, sadaya windows bakal otomatis naék sareng nutup. Fungsi ieu leres-leres praktis, éta mangrupikeun injil Marta, haha.

Manggih éta mobil gancang

  Upami anjeun henteu gancang mendakan mobil anjeun, tombol mobil ngagaduhan tombol tiasa ngabantosan anjeun. Salaku conto, nalika anjeun angkat ka pusat perbelanjaan sareng parkir mobil anjeun di tempat parkir bawah tanah, anjeun kedah milarian di panjuru dunya nalika anjeun badé angkat deui. Entong panik dina waktos ayeuna. Upami anjeun hoyong mendakan mobil anjeun, anjeun kedah mencét tombol beureum dina konci mobil supados mobilna disada. Ieu bakal ngajantenkeun langkung gampang mendakan mobil anjeun, tapi kedah ati-ati, Entong nganggo fungsi ieu dina waktos waktos muncul, sabab éta bakal mangaruhan batur nalika anjeun nganggo.

  Seueur modél konci kadali jauh gaduh tombol pikeun ngabantosan anjeun pikeun muka batangna sacara otomatis. Pencét panjang tombol buka konci batang (dina sababaraha mobil, klik dua kali), batangna bakal dibuka sacara otomatis. Upami anjeun nembé kaluar tina supermarket sareng nyandak kantong ageung dina panangan anjeun, éta bakal praktis pisan dina waktos ayeuna, sareng éta tiasa nyayogikeun seueur kanyamanan ku sentuhan tunggal.


Pos waktos: Aug-17-2020