• head_banner_01

Prosés pesenan

Daptar akun ku email anjeun - Asup - Tambihkeun barang kalayan jumlah kana karanjang - Kirimkeun (parios) - Milih salesman

 

Jasa kami

1. Kami nyayogikeun seueur jinis konci mobil, chip transponder, programer konci, alat tukang konci, sareng sajabana.

2. Sakur anu naroskeun bakal dibales dina 24 jam. Upami teu aya anu ngajawab anjeun online punten tinggalkeun kami pesen.

3. Unggal item bakal diuji sateuacan ngirim ka palanggan kami, anjeun tiasa nempatkeun urutan uji coba pikeun nguji kualitas kami ogé.

4. Upami anjeun ngagaduhan masalah atanapi kabingungan ngeunaan produk kami, hatur nuhun kontak sareng kami, kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngabantosan anjeun.

 

FAQ

Q1. Kumaha kuring kéngingkeun harga sareng barang anu dipikaresep kuring?

A: Punten nuturkeun léngkah ieu, anjeun bakal nampi cutatan kami.

Daptar akun ku email anjeun - Asup - Tambihkeun barang kalayan jumlah kana karanjang - Kirimkeun (parios) - Milih salesman

 

Q2. Kumaha cara mayar?

A: Kami nampi Paypal / Western Union / TT, punten wartosan kami saatos anjeun mayar, maka kami tiasa ngatur bungkusan anjeun dina waktosna.

 

Q3. Kumaha upami waktos pangiriman anjeun?

A: Sacara umum, dina 3-5 dinten damel saatos pamayaran nampi.

 

Q4. Dupi abdi mesen conto pikeun nguji kualitasna heula?

A: Pesenan sampel ogé diapresiasi pisan. Biasana urang tiasa nyayogikeun conto upami urang gaduh saham, tapi pelanggan kedah mayar biaya sampel sareng biaya kurir.

 

Q5. Naha kuring tiasa tukeur produk upami kuring mendakan yén éta moal tiasa dianggo di nagara urang?

A: Leres, tapi sadaya barang anu dikembalikan kedah dina kaayaan aslina, sareng pelanggan kedah tanggel waler pikeun sadaya biaya pangiriman.

 

Pakét & Pengiriman

Kami ngarangkep barang-barang kami dina karton coklat, sadaya produk bakal saé sateuacan dikintun.


Pos waktos: Jul-15-2020