Puseur produk

KD DATA Kolektor Gampang pikeun ngumpulkeun data tina mobil pikeun chip copy programmer konci KD-X2

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

KD DATA Kolektor Gampang ngumpulkeun data tina mobil pikeun chip copy

Henteu kedah nempatkeun anténeu KD-X2 caket kana coil kontak

3

Kumaha cara ngagunakeun KD DATA Collector? https://www.youtube.com/watch?v=beV-dP3HnLo&tdsourcetag=s_pctim_aiomsg

Disiapkeun: KD-X2, Telepon nganggo aplikasi APP, Kolektor DATA KD, Konci aslina (Henteu kedah batré), jarak jauh KD (Kalayan batré),

Step1: Buka KD APP, sareng sambungkeun KD DATA Collector sareng KD-X2.

Step2: Pilih Fungsi Chip dina KD APP, teras lebetkeun konci aslina kana anténeu KD-X2, pendet sareng dekode chip aslina.

Step3: Pasang chip konci aslina caket kana coil ignition, sareng kumpulkeun data ku KD APP.

Step4: Pasang konci aslina kana anténeu KD-X2, sareng dekode éta.

Step5: Pilih Langkung Fungsi dina KD APP, teras lebetkeun KD jauh kana antena KD-X2, salin chip.

Prosés pesenan

Daptar akun ku email anjeun - Asup - Tambihkeun barang kalayan jumlah kana karanjang - Kirimkeun (parios) - Milih salesman

Jasa kami

1. Kami nyayogikeun seueur jinis konci mobil, chip transponder, programer konci, alat tukang konci, sareng sajabana.
2. Sakur anu naroskeun bakal dibales dina 24 jam. Upami teu aya anu ngajawab anjeun online punten tinggalkeun kami pesen.
3. Unggal item bakal diuji sateuacan ngirim ka palanggan kami, anjeun tiasa nempatkeun urutan uji coba pikeun nguji kualitas kami ogé.
4. Upami anjeun ngagaduhan masalah atanapi kabingungan ngeunaan produk kami, hatur nuhun kontak sareng kami, kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngabantosan anjeun.

FAQ

Q1. Kumaha kuring kéngingkeun harga sareng barang anu dipikaresep kuring?
A: Punten nuturkeun léngkah ieu, anjeun bakal nampi cutatan kami.
Daptar akun ku email anjeun - Asup - Tambihkeun barang kalayan jumlah kana karanjang - Kirimkeun (parios) - Milih salesman

Q2. Kumaha cara mayar?
A: Kami nampi Paypal / Western Union / TT, punten wartosan kami saatos anjeun mayar, maka kami tiasa ngatur bungkusan anjeun dina waktosna.

Q3. Kumaha upami waktos pangiriman anjeun?
A: Sacara umum, dina 3-5 dinten damel saatos pamayaran nampi.

Q4. Dupi abdi mesen conto pikeun nguji kualitasna heula?
A: Pesenan sampel ogé diapresiasi pisan. Biasana urang tiasa nyayogikeun conto upami urang gaduh saham, tapi pelanggan kedah mayar biaya sampel sareng biaya kurir.

Q5. Naha kuring tiasa tukeur produk upami kuring mendakan yén éta moal tiasa dianggo di nagara urang?
A: Leres, tapi sadaya barang anu dikembalikan kedah dina kaayaan aslina, sareng pelanggan kedah tanggel waler pikeun sadaya biaya pangiriman.

Pakét & Pengiriman

Kami ngarangkep barang-barang kami dina karton coklat, sadaya produk bakal saé sateuacan dikintun.
Urang tiasa nganteurkeun ku

kontak

Kami perusahaan borongan sadunya profesional sareng pabrik urang sorangan anu aya di Cina. Kami nyayogikeun

Produk Tukang Kunci sapertos alat Tukang Kunci, kosong kosong, Fob Jauh, konci sareng alat Otomatis jsb. Nawarkeun anu saé

layanan palanggan sareng nangtung kiridit anu dipercaya nyaéta prinsip sareng Tujuan urang. Kami hoyong kerjasama sareng

konsumén ti World Wide.







  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami