Puseur produk

Tombol jarak jauh 2/3 Kanggo 2014 Nissan X-Trail 433.92mhz anyar, chip: pcf7945M 4A

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Pikeun tombol jarak jauh Nissan 3 Kanggo 2014 X-Trail 433.92mhz anyar, chip: 7945M (4A)

 

Pedaran barang:

Pikeun Pamilik Mobil:

Nyocokeun:
 
Pikeun Nissan X-Trail anyar
 
Keyblade kedah diteukteuk ku juru konci.

Anjeun kedah milari dealer mobil atanapi juru konci pikeun program.

 

Pikeun tukang konci: 

Ieu jauh lengkep sareng circuit board internal sareng chip

Chip Transponder: PCF7945M / 4A CHIP
 
Frékuénsi: 433.92Mhz 
 
Tombol: 2 / 3Tombol
 
Métode Programming pikeun Immobilizer: Diagnostik
 
Métode Programming pikeun Immobilizer: Otomatis nganggo immobilizer

Kami nyayogikeun sagala jinis konci mobil:

 

Pikeun BMW / Kanggo Acura / Kanggo Alfa / Kanggo Audi / Kanggo Benz / Pikeun BMW / Kanggo Buick / Kanggo Cadillac / Kanggo Chevrolet / Kanggo Holden / Kanggo Chrysler / Kanggo Citroen / Kanggo Ford / Kanggo Fiat / Kanggo GM / Kanggo Honda / Kanggo Hyundai / Kanggo Kia / Kanggo Landrover / Kanggo Lexus / Kanggo Mazda / Kanggo Maserati / Kanggo Mitsubishi / Kanggo Nissan / Kanggo opel / Kanggo peugeot / Kanggo Porsche / Kanggo Renault / Kanggo SAAB / Kanggo Subaru / Kanggo Suzuki / Kanggo Volvo / Kanggo Toyota / Kanggo VW

Prosés pesenan

Daptar akun ku email anjeun - Asup - Tambihkeun barang kalayan jumlah kana karanjang - Kirimkeun (parios) - Milih salesman

Jasa kami

1. Kami nyayogikeun seueur jinis konci mobil, chip transponder, programer konci, alat tukang konci, sareng sajabana.
2. Sakur anu naroskeun bakal dibales dina 24 jam. Upami teu aya anu ngajawab anjeun online punten tinggalkeun kami pesen.
3. Unggal item bakal diuji sateuacan ngirim ka palanggan kami, anjeun tiasa nempatkeun urutan uji coba pikeun nguji kualitas kami ogé.
4. Upami anjeun ngagaduhan masalah atanapi kabingungan ngeunaan produk kami, hatur nuhun kontak sareng kami, kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngabantosan anjeun.

FAQ

Q1. Kumaha kuring kéngingkeun harga sareng barang anu dipikaresep kuring?
A: Punten nuturkeun léngkah ieu, anjeun bakal nampi cutatan kami.
Daptar akun ku email anjeun - Asup - Tambihkeun barang kalayan jumlah kana karanjang - Kirimkeun (parios) - Milih salesman

Q2. Kumaha cara mayar?
A: Kami nampi Paypal / Western Union / TT, punten wartosan kami saatos anjeun mayar, maka kami tiasa ngatur bungkusan anjeun dina waktosna.

Q3. Kumaha upami waktos pangiriman anjeun?
A: Sacara umum, dina 3-5 dinten damel saatos pamayaran nampi.

Q4. Dupi abdi mesen conto pikeun nguji kualitasna heula?
A: Pesenan sampel ogé diapresiasi pisan. Biasana urang tiasa nyayogikeun conto upami urang gaduh saham, tapi pelanggan kedah mayar biaya sampel sareng biaya kurir.

Q5. Naha kuring tiasa tukeur produk upami kuring mendakan yén éta moal tiasa dianggo di nagara urang?
A: Leres, tapi sadaya barang anu dikembalikan kedah dina kaayaan aslina, sareng pelanggan kedah tanggel waler pikeun sadaya biaya pangiriman.

Pakét & Pengiriman

Kami ngarangkep barang-barang kami dina karton coklat, sadaya produk bakal saé sateuacan dikintun.
Urang tiasa nganteurkeun ku

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami