Puseur produk

Smart Car Key 4 tombol keyless remote key 434mhz Hitag AES 4A chip kanggo renault megane 4 Keyless Key Car

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

kartu tanpa konci pikeun Renault Megane IV kalayan chip PCF7953M 4button -434mhz

Fitur: konci mobil jauh

rarancang: gaya mobil modél

Bahan: abs + logam

Warna: nunjukkeun gambarna

Tombol: 4 Tombol

sabeulah; enya

batré: enya

papan sirkuit; enya

Frékuénsi: 433MHz

Beurat: 45g

Fitment:

Pikeun Renault Megane 4

Sareng modél sanésna anu sami spésifikasi konci kosong sareng wadah batré didaptarkeun salaku bagian handap ...

Fitur:

1. Barang mangrupikeun konci jauh DIY anyar. Frékuénsi 434MHz, kalayan chip kosong ID4A.

2. Koncina kalebet perumahan konci, circuit board, chip sareng batréna. Éta konci jauh pinuh.

3. Anjeun bakal kedah program konci na motong agul di locl tukang kunci otomotif sateuacan nganggo.

Catetan Penting:

1. Anjeun kedah angkat ka toko lokal atanapi toko Tukang Kunci pikeun motong konci sareng program pikeun mobil anjeun, Tukang Kunci kedah ngirangan langkung alit

ti Dealer.

2. Punten pastikeun konci anjeun exaxtly sami sareng urang, upami anjeun teu yakin mangga kirimkeun poto konci aslina anjeun ka kami pikeun

mastikeun, urang bakal ngabantosan anjeun kanggo mésér konci anu leres.

Pakét Ngawengku:

1xkey

Papan 1xCircuit

1xBattery

Prosés pesenan

Daptar akun ku email anjeun - Asup - Tambihkeun barang kalayan jumlah kana karanjang - Kirimkeun (parios) - Milih salesman

Jasa kami

1. Kami nyayogikeun seueur jinis konci mobil, chip transponder, programer konci, alat tukang konci, sareng sajabana.
2. Sakur anu naroskeun bakal dibales dina 24 jam. Upami teu aya anu ngajawab anjeun online punten tinggalkeun kami pesen.
3. Unggal item bakal diuji sateuacan ngirim ka palanggan kami, anjeun tiasa nempatkeun urutan uji coba pikeun nguji kualitas kami ogé.
4. Upami anjeun ngagaduhan masalah atanapi kabingungan ngeunaan produk kami, hatur nuhun kontak sareng kami, kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngabantosan anjeun.

FAQ

Q1. Kumaha kuring kéngingkeun harga sareng barang anu dipikaresep kuring?
A: Punten nuturkeun léngkah ieu, anjeun bakal nampi cutatan kami.
Daptar akun ku email anjeun - Asup - Tambihkeun barang kalayan jumlah kana karanjang - Kirimkeun (parios) - Milih salesman

Q2. Kumaha cara mayar?
A: Kami nampi Paypal / Western Union / TT, punten wartosan kami saatos anjeun mayar, maka kami tiasa ngatur bungkusan anjeun dina waktosna.

Q3. Kumaha upami waktos pangiriman anjeun?
A: Sacara umum, dina 3-5 dinten damel saatos pamayaran nampi.

Q4. Dupi abdi mesen conto pikeun nguji kualitasna heula?
A: Pesenan sampel ogé diapresiasi pisan. Biasana urang tiasa nyayogikeun conto upami urang gaduh saham, tapi pelanggan kedah mayar biaya sampel sareng biaya kurir.

Q5. Naha kuring tiasa tukeur produk upami kuring mendakan yén éta moal tiasa dianggo di nagara urang?
A: Leres, tapi sadaya barang anu dikembalikan kedah dina kaayaan aslina, sareng pelanggan kedah tanggel waler pikeun sadaya biaya pangiriman.

Pakét & Pengiriman

Kami ngarangkep barang-barang kami dina karton coklat, sadaya produk bakal saé sateuacan dikintun.
Urang tiasa nganteurkeun ku







  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami