Puseur produk

Warna BIRU 2/3 Tombol Jauh Jauh 434mhz pcf7946 chip id46 Pikeun Fiat Punto Ducato Stilo Panda

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Flip key mobil FOB 2/3 Tombol BIRU / hideung Jauh Tombol 434mhz PCF7946 id46 chip Pikeun Fiat Punto Ducato Stilo Panda

 

gaya 1:

Fiat Delphi BSI 2 tombol jauh kalayan PCF7946AT Chip sareng 433.92Mhz
Transponder: ID46 - PCF7946 Philips Crypto 2 / Hitag2
(Biru) Salaku Modél:
(Sistem Delphi BSI)
FIAT: Fiorino
Peugeot: Bipper
CITROEN: Nemo

 

gaya 2:

Fiat Delphi BSI 3 tombol jauh tombol Sareng PCF7946AT Chip sareng 433.92Mhz
Transponder: ID46 - PCF7946 Philips Crypto 2 / Hitag2
(Biru) Salaku Modél:
(Sistem Delphi BSI)
FIAT: Fiorino
Peugeot: Bipper
CITROEN: Nemo

 

Fitment:
Pikeun FIAT Punto
Pikeun FIAT Stilo
Pikeun Gagasan FIAT
Pikeun FIAT Ducato
Pikeun FIAT Panda
Pikeun FIAT Doblo
Pikeun FIAT Bravo

pcf7941: pikeun Fiat Panda 2007-2012 

PCF7946: pikeun Delphi BSI
Qubo (2007 - 2014)
Fiorino (2007 - 2014)
Panda
Panda EVO

Sareng anu sanésna…

 

1 - Ieu kanggo anjeun pikeun ngagentos Kenop Jauh atanapi rusak anjeun. Key Smart Jauh Anyar cocog Pikeun konci Fiat.

2 - Panggantian anu pangsaéna pikeun konci rusak atanapi rusak, atanapi cocog pikeun konci tambahan.

3 - Frékuénsi kadali jauh 433 MHz。

4 - Anjeun kedah program konci na motong agul di tukang kunci otomotif locl sateuacan nganggo.

5 - Anjeun kedah motong agul konci sareng program pikeun nyocogkeun sareng mobil anjeun di toko tukang konci otomotif oténtik. Kaseueuran juru kunci ayeuna nyayogikeun jasa sapertos kitu, sareng muatan langkung kirang ti dealer.

 

Kami nyayogikeun sagala jinis konci mobil:

Pikeun BMW / Kanggo Acura / Kanggo Alfa / Kanggo Audi / Kanggo Benz / Pikeun BMW / Kanggo Buick / Kanggo Cadillac / Kanggo Chevrolet / Kanggo Holden / Kanggo Chrysler / Kanggo Citroen / Kanggo Ford / Kanggo Fiat / Kanggo GM / Kanggo Honda / Kanggo Hyundai / Kanggo Kia / Kanggo Landrover / Kanggo Lexus / Kanggo Mazda / Kanggo Maserati / Kanggo Mitsubishi / Kanggo Nissan / Kanggo opel / Kanggo peugeot / Kanggo Porsche / Kanggo Renault / Kanggo SAAB / Kanggo Subaru / Kanggo Suzuki / Kanggo Volvo / Kanggo Toyota / Kanggo VW

 

Prosés pesenan

Daptar akun ku email anjeun - Asup - Tambihkeun barang kalayan jumlah kana karanjang - Kirimkeun (parios) - Milih salesman

Jasa kami

1. Kami nyayogikeun seueur jinis konci mobil, chip transponder, programer konci, alat tukang konci, sareng sajabana.
2. Sakur anu naroskeun bakal dibales dina 24 jam. Upami teu aya anu ngajawab anjeun online punten tinggalkeun kami pesen.
3. Unggal item bakal diuji sateuacan ngirim ka palanggan kami, anjeun tiasa nempatkeun urutan uji coba pikeun nguji kualitas kami ogé.
4. Upami anjeun ngagaduhan masalah atanapi kabingungan ngeunaan produk kami, hatur nuhun kontak sareng kami, kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngabantosan anjeun.

FAQ

Q1. Kumaha kuring kéngingkeun harga sareng barang anu dipikaresep kuring?
A: Punten nuturkeun léngkah ieu, anjeun bakal nampi cutatan kami.
Daptar akun ku email anjeun - Asup - Tambihkeun barang kalayan jumlah kana karanjang - Kirimkeun (parios) - Milih salesman

Q2. Kumaha cara mayar?
A: Kami nampi Paypal / Western Union / TT, punten wartosan kami saatos anjeun mayar, maka kami tiasa ngatur bungkusan anjeun dina waktosna.

Q3. Kumaha upami waktos pangiriman anjeun?
A: Sacara umum, dina 3-5 dinten damel saatos pamayaran nampi.

Q4. Dupi abdi mesen conto pikeun nguji kualitasna heula?
A: Pesenan sampel ogé diapresiasi pisan. Biasana urang tiasa nyayogikeun conto upami urang gaduh saham, tapi pelanggan kedah mayar biaya sampel sareng biaya kurir.

Q5. Naha kuring tiasa tukeur produk upami kuring mendakan yén éta moal tiasa dianggo di nagara urang?
A: Leres, tapi sadaya barang anu dikembalikan kedah dina kaayaan aslina, sareng pelanggan kedah tanggel waler pikeun sadaya biaya pangiriman.

Pakét & Pengiriman

Kami ngarangkep barang-barang kami dina karton coklat, sadaya produk bakal saé sateuacan dikintun.
Urang tiasa nganteurkeun ku

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami