Puseur produk

PROFIL PABRIK

Wilongda Technology Co., Ltd perenahna di shenzhen, Cina.

Kami supplier propésional & pabrik duanana OEM sareng saatos pasar mobil konci lengkep & jarak jauh, chip transponder sareng asesoris anu pakait.

TIM KAMI

Salaku inti inti perusahaan, tim kami diwangun ku manajer profesional, insinyur, désainer, veteran industri sareng salesman pinunjul. Kami narékahan pikeun nawiskeun masing-masing anggota tim kami platform anu pangsaéna pikeun pangembangan karirna. Kalayan "Kualitas anu munggaran, kajujuran anu jadi dadasarna, jasa jual-alus Alus nyiptakeun pasar ka hareup" salaku filsafat inti, kapuasan anjeun nyaéta ngudag kami anu teu kendat-kendat.

Kami leres-leres ngarepkeun netepkeun kerjasama jangka panjang sareng anjeun.