Puseur produk

TENTANG KAMI

Wilongda Technology Co., Ltd. mangrupikeun produsen sababaraha bagéan mobil saatos pasar ganti, kosong konci otomatis, tombol transponder, kadali jarak jauh. Anu ngalangkungan langkung ti 60 mérek kendaraan utama anu ngagaduhan Audi, BMW, Mercedes, Volks Wagen, Renault, Peugeot , Citroen, Fiat, Ford .... produk dijual ka sakumna dunya, utama pikeun USA, Éropa, Amérika Kidul jsb, wilujeng sumping mitra OEM sareng ODM ngiringan ngiringan.

● Ngajamin Kualitas.

● Cocogkeun sareng Jadwal anjeun.

● Ngerjakeun Anggaran anjeun.

NAHA MILIH KAMI

"Kualitas hirup urang, jasa mangrupikeun jiwa urang!" mangrupakeun kapercayaan jasa kami. Dumasar kana téknologi canggih, gawe babarengan sareng profesionalisme, kami ogé ngendalikeun biaya ngalangkungan manajemén anu maju, sahingga urang tiasa nyayogikeun produk anu saé sareng harga anu lumayan. Kami ngagaduhan tujuan pikeun nawiskeun jasa anu paling dipercaya sareng propésional pikeun palanggan anu terhormat di dunya.

Wilongda Technology Co., Ltd ngudag kawijakan bisnis "Kualitas di luhur sagala rupa, jasa ngajantenkeun masa depan", sareng ngudag kualitas kelas munggaran sareng pamekaran téknologi. Ngalangkungan pamutahiran kontinyu manajemén perusahaan sareng upaya unremitting dina milari ngawangun hubungan koperasi jangka panjang, urang tulus nyayogikeun palanggan sareng produk sareng jasa ngarah. Kami bakal neraskeun ngembangkeun sareng ngahasilkeun produk anu langkung saé pikeun palanggan anu ngahargaan kualitas sareng gambar mérek.
Kalayan pamekaran gancang industri konci mobil, urang bakal nuturkeun sacara saé ngembangkeun téknologi tampilan canggih di dunya, janten réalistis sareng inovatif, sareng teras-terasan ningkatkeun!
Konsumén wilujeng sumping pikeun naroskeun sareng mesen produk kami.
(Tujuan perusahaan:
Nyayogikeun produk anu saé sareng ngalatih padamel anu berkualitas.
Pimpin pamekaran industri LCD sareng janten pabrik kelas konci konci mobil! )
(Sumanget perusahaan:
--- Berorientasi jalma, milarian bebeneran tina kanyataan, ngadukung inovasi, sareng teras-terasan ngaleuwihan)
(Filsafat bisnis: --- Kualitas luhur, inovasi, integritas, ketat
Kualitas luhur: nyayogikeun produk kualitas sareng jasa téknis
Inovasi: Aplikasi téknologi anyar sareng nyiptakeun produk sareng téknologi anyar
Integritas: Perusahaan mangrupikeun pondasi pangwangunan perusahaan. Tanpa integritas, teu aya nanaon
Kuat pisan: Sacara ketat nungtut diri urang sorangan, nanganan hubungan palanggan kalayan taliti, sareng nyayogikeun nasabah produk kualitas sareng jasa téknis