Puseur produk

3 Tombol biru jauh konci Remote Car Key 434MHz 4D63 ID63 Chip Pikeun Ford Transit biru konci jauh (saatos pasar)

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

3 Tombol biru jauh konci Remote Car Key 434MHz 4D63 ID63 Chip Pikeun Ford Transit biru konci jauh (saatos pasar)

Tipe Transponder: ID63 6F

Frékuénsi Operasi: 433,9 Mhz

Propil konci: FO21

 

 Cocog sareng kendaraan ieu 

 Transit WM VM 2006-2014

 

Konci ieu lengkep sareng chip transponder anu diperlukeun / éléktronika. Éta tiasa disayogikeun kosong,

potong nomer konci atanapi potong poto anu jelas.

Kanggo milarian terang ngeunaan jasa motong kami mangga tingali bagian 'motong konci' di handap.

Jauh ieu bakal cocog sareng VM series F * ord Transit ti 09/2006. Nomer Bagian - 6C1T15K601AG.

 

Remotes jalan di 433MHZ, sumping sareng F * ord TX / CR ID63 6F Transponder sareng Uncut agul SFO21AP.

Kami nyayogikeun sagala jinis konci mobil:

Pikeun BMW / Kanggo Acura / Kanggo Alfa / Kanggo Audi / Kanggo Benz / Pikeun BMW / Kanggo Buick / Kanggo Cadillac / Kanggo Chevrolet / Kanggo Holden / Kanggo Chrysler / Kanggo Citroen / Kanggo Ford / Kanggo Fiat / Kanggo GM / Kanggo Honda / Kanggo Hyundai / Kanggo Kia / Kanggo Landrover / Kanggo Lexus / Kanggo Mazda / Kanggo Maserati / Kanggo Mitsubishi / Kanggo Nissan / Kanggo opel / Kanggo peugeot / Kanggo Porsche / Kanggo Renault / Kanggo SAAB / Kanggo Subaru / Kanggo Suzuki / Kanggo Volvo / Kanggo Toyota / Kanggo VW

 

Prosés pesenan

Daptar akun ku email anjeun - Asup - Tambihkeun barang kalayan jumlah kana karanjang - Kirimkeun (parios) - Milih salesman

Jasa kami

1. Kami nyayogikeun seueur jinis konci mobil, chip transponder, programer konci, alat tukang konci, sareng sajabana.
2. Sakur anu naroskeun bakal dibales dina 24 jam. Upami teu aya anu ngajawab anjeun online punten tinggalkeun kami pesen.
3. Unggal item bakal diuji sateuacan ngirim ka palanggan kami, anjeun tiasa nempatkeun urutan uji coba pikeun nguji kualitas kami ogé.
4. Upami anjeun ngagaduhan masalah atanapi kabingungan ngeunaan produk kami, hatur nuhun kontak sareng kami, kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngabantosan anjeun.

FAQ

Q1. Kumaha kuring kéngingkeun harga sareng barang anu dipikaresep kuring?
A: Punten nuturkeun léngkah ieu, anjeun bakal nampi cutatan kami.
Daptar akun ku email anjeun - Asup - Tambihkeun barang kalayan jumlah kana karanjang - Kirimkeun (parios) - Milih salesman

Q2. Kumaha cara mayar?
A: Kami nampi Paypal / Western Union / TT, punten wartosan kami saatos anjeun mayar, maka kami tiasa ngatur bungkusan anjeun dina waktosna.

Q3. Kumaha upami waktos pangiriman anjeun?
A: Sacara umum, dina 3-5 dinten damel saatos pamayaran nampi.

Q4. Dupi abdi mesen conto pikeun nguji kualitasna heula?
A: Pesenan sampel ogé diapresiasi pisan. Biasana urang tiasa nyayogikeun conto upami urang gaduh saham, tapi pelanggan kedah mayar biaya sampel sareng biaya kurir.

Q5. Naha kuring tiasa tukeur produk upami kuring mendakan yén éta moal tiasa dianggo di nagara urang?
A: Leres, tapi sadaya barang anu dikembalikan kedah dina kaayaan aslina, sareng pelanggan kedah tanggel waler pikeun sadaya biaya pangiriman.

Pakét & Pengiriman

Kami ngarangkep barang-barang kami dina karton coklat, sadaya produk bakal saé sateuacan dikintun.
Urang tiasa nganteurkeun ku

 







  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Patali PRODUK