Nyarankeun Produk

  • K518S Auto Key Programmer For All Makes 4th&5th immo Basic Version For All Makes Free For BMW FEM/EDC of SKP1000

    K518S Otomatis Programmer Key Pikeun Sadayana Ngajantenkeun ...

      K518S Auto Key Programmer Kanggo Sadayana Ngajantenkeun 4th & 5th immo Basic Vérsi Pikeun Sadayana Ngajantenkeun Gratis BMW BMW / EDC tina SKP1000 Lonsdor K518S Key Programmer Parameter Téknis: RFID: Dukung 125KHz ASK, 134.2KHz FSK CPU: ARM Cortex-A7 Quad-core Processor Speed ​​1.34 Tampilan GHz: 1024 * 600,7 inci IPS Memori kapasitif: eMMC 8G RAM 1G Kamampuh Batré: 3800 mAh Power Supply: DC12V 1A Port kakuatan: 5.5 × 2.1mm OBD Port: OBD-II Comm Port: USB 2.0-type B OBDII Protokol : ISO15765, ISO9141, abdi ...

  • 3 Button blue remote key Remote Car Key 434MHz 4D63 ID63 Chip For Ford Transit blue remote key (after market)

    3 Tombol tombol jarak jauh biru Jauh Mobil Key 434MHz ...

    3 Tombol biru jarak jauh konci Jauh Mobil Kunci 434MHz 4D63 ID63 Chip Pikeun Ford Transit biru konci jauh (saatos pasar) Jenis Transponder: ID63 6F Frékuénsi Operasi: 433.9 Mhz Profil Utama: FO21 Cocog sareng kendaraan ieu Transit WM VM 2006-2014 Konci ieu datang kumplit sareng chip transponder anu diperlukeun / éléktronika. Éta tiasa disayogikeun kosong, potong nomer konci atanapi potong poto anu jelas. Kanggo milarian terang ngeunaan jasa motong kami mangga tingali sectio 'key cutting' ...

  • KD DATA Collector Easy to collect data from the car for KD-X2 key programmer copy chip

    KD DATA Kolektor Gampang ngumpulkeun data tina ...

    KD DATA Kolektor Gampang ngumpulkeun data tina mobil pikeun chip copy Henteu kedah nempatkeun anténeu KD-X2 caket kana coil pengapian deui Kumaha cara nganggo KD DATA Collector? https://www.youtube.com/watch?v=beV-dP3HnLo&tdsourcetag=s_pctim_aiomsg Disiapkeun: KD-X2, Telepon kalayan aplikasi KD, Kolektor DATA KD, Konci aslina (Henteu kedah batréna), jarak jauh KD (Kalayan batré), Step1 : Buka KD APP, sareng sambungkeun KD DATA Collector sareng KD-X2. Step2: Milih Fungsi Chip dina KD APP, teras lebetkeun konci aslina kana antena KD-X2, pendet sareng de ...

  • smart key 4 button keyless Remote key 433mhz hitag AES 7953 chip for renault Clio III after 2013 key

    konci pinter 4 tombol tombol konci Jauh 433mhz hi ...

    4 tombol Car Smart System 434mhz pcf7953 hitag AES chip pikeun renault clio 4 aksésoris konci saatos 2013 Kaayaan: 100% Tombol Anyar: 4 Tombol Key kosong: Sumuhun Frékuénsi: 433Mhz FSK Chip: 4A Hitag AES - pcf7953M Electronics Board: Sumuhun Batre: NO chip 7953 XTT; FSK 434MHz; Agul VA2; Logo Pérak; Keyless Go; fitur: Keyless Remote card fitur khusus: saatos 2013 nganggo chip chip 7953 / hitag AES fitur 2: kartu renault keyless Remote key fitur 3: anggo avdi To program feature 4: aft ...

  • Smart Car Key 4 button keyless remote key 434mhz Hitag AES 4A chip for renault megane 4 Keyless car key

    Smart Car Key 4 tombol konci jarak jauh keyless 434mh ...

    kartu tanpa konci pikeun Renault Megane IV kalayan chip PCF7953M 4button Fitur -434mhz Fitur: desain konci mobil jarak jauh: gaya mobil modél Bahan: abs + logam Warna: nunjukkeun kancing Gambar: 4 Tombol sabeulah; enya batré: enya circuit board; enya Frékuénsi: 433MHz Beurat : 45g Fitment: Kanggo Renault Megane 4 Sareng modél sanésna anu sami spésifikasi konci kosong sareng wadah batré didaptarkeun sakumaha bagian di handap… Fitur: 1. Item mangrupikeun konci jauh DIY anu énggal. Frékuénsi 434MHz, kalayan chip kosong ID4A. 2. Koncina kalebet ...

  • 2/3 button remote key For 2014 Nissan new X-Trail 433.92mhz, chip:pcf7945M 4A

    2/3 tombol jarak jauh Kanggo 2014 Nissan anyar X-Tra ...

    Pikeun tombol jarak jauh tombol Nissan 3 Kanggo 2014 X-Trail 433.92mhz anyar, chip: 7945M (4A) Katerangan Barang: Kanggo Pamilik Mobil: Cocog: Kanggo Nissan X-Trail anyar Keyblade kedah dipotong ku juru konci. Anjeun kedah milari dealer mobil atanapi juru konci pikeun program. Pikeun tukang konci: Ieu jauh lengkep sareng circuit board internal sareng chip Transponder chip: Frékuénsi PCF7945M / 4A CHIP: 433.92Mhz Buttons: 2/3 Button Button Programming for Immobilizer: Diagnostically Programming Metode ...

  • BLUE colour 2/3 Button Remote Key 434mhz pcf7946 id46 chip For Fiat Punto Ducato Stilo Panda

    Warna BIRU 2/3 Tombol Jauh Jauh 434mhz pcf794 ...

    Tombol mobil flip FOB 2/3 Tombol BIRU / hideung Remote Key 434mhz PCF7946 id46 chip Kanggo Fiat Punto Ducato Stilo Panda gaya 1: Fiat Delphi BSI 2 tombol jarak jauh Ku PCF7946AT Chip sareng 433.92Mhz Transponder: ID46 - PCF7946 Philips Crypto 2 / Hitag2 ( Biru) Salaku Modél: (Sistem Delphi BSI) FIAT: Fiorino Peugeot: Bipper CITROEN: Nemo style 2: Fiat Delphi BSI 3 tombol jarak jauh Ku PCF7946AT Chip sareng 433.92Mhz Transponder: ID46 - PCF7946 Philips Crypto 2 / Hitag2 (Blue) Salaku Modél : (Delphi BSI ...

Produk Anyar

433MHz 4D63 4D60 3 Buttons Flip Folding Remote Control Key for Ford Fusion Focus Mondeo Fiesta Galaxy Fob HU101 Blade

433MHz 4D63 4D60 3 Tombol Flip Tilepan Jauh ...

  433MHz 4D63 4D60 3 Tombol Flip Fold Remote Control Key pikeun Ford Fusion Focus Mondeo Fiesta Galaxy Fob HU101 Blade Kondisi: 100% Brand New Color: Hideung Button: 3 Button (Lock / Unlock / Trunk) Key kosong: Leres (HU101 Blade) Frékuénsi: 315MHz dugi 433MHZ / 433MHz ka 315MHz Transponder Chip: ID63 40 bit, ID63 80bit Electronics Board: Leres Batre: NO Fitment: For Focus 2005-2010 For Mondeo 2007-2010 For Fiesta 2009-2010 For Galaxy 2006-2010 For C Max 2003 2010 Pikeun S Max 2006-20 ...

Smart Remote Key Keyless 3/4 Button 315MHz/433MHZ/868MHZ 8T0 959 754C for For Audi Q5 A4L A5 A6 A7 A8 RS4 RS5 S4 S5

Smart Remote Key Keyless 3/4 Button 315MHz / 433M ...

  Smart Remote Key Keyless 3/4 Button 315MHz / 433MHZ / 868MHZ 8T0 959 754C pikeun Kanggo Audi Q5 A4L A5 A6 A7 A8 RS4 RS5 S4 S5 Kami nyayogikeun sagala jinis konci mobil: Pikeun BMW / FOR Acura / FOR Alfa / FOR Audi / FOR Benz / FOR BMW / FOR Buick / FOR Cadillac / FOR Chevrolet / FOR Holden / FOR Chrysler / FOR Citroen / FOR Ford / FOR Fiat / FOR GM / FOR Honda / FOR Hyundai / FOR Kia / FOR Landrover / FOR Lexus / FOR Mazda / Pikeun Maserati / Kanggo Mitsubishi / Kanggo Nissan / Kanggo opel / Kanggo peugeot / Kanggo Porsche / Kanggo Renault / Kanggo SAAB / Kanggo Subaru / Kanggo Suzuki / Kanggo Volvo / FO ...

For Audi TT 3 button keyless remote key with AES48 chip-434mhz ASK model

Pikeun tombol Audi TT 3 tombol jarak jauh tanpa tombol sareng AE ...

  Pikeun tombol Audi TT 3 tombol jarak jauh tanpa konci kalayan modél AES48 chip-434mhz ASK Kami nyayogikeun sadaya jinis konci mobil: Kanggo BMW / Kanggo Acura / Kanggo Alfa / Kanggo Audi / Kanggo Benz / Kanggo BMW / Kanggo Buick / Kanggo Cadillac / Kanggo Chevrolet / Pikeun Holden / Pikeun Chrysler / Pikeun Citroen / Pikeun Ford / Pikeun Fiat / Pikeun GM / Pikeun Honda / Pikeun Hyundai / Pikeun Kia / Pikeun Landrover / Pikeun Lexus / Kanggo Mazda / Kanggo Maserati / Kanggo Mitsubishi / Kanggo Nissan / Pikeun opel / Pikeun peugeot / Kanggo Porsche / Kanggo Renault / Kanggo SAAB / Kanggo Subaru / Kanggo Suzuki / Kanggo Volvo / Kanggo Toyota / Kanggo VW Proses urutan Regist ...

Original for Audi 3 button remote key with 434mhz FSK model for 2017 Audi A8 KEY

Asli pikeun tombol jauh Audi 3 tombol ku 434m ...

  Asli pikeun tombol jauh Audi 3 tombol kalayan modél 434mhz FSK pikeun 2017 Audi A8 KUNCI Kami nyayogikeun sadaya jinis konci mobil: Kanggo BMW / Kanggo Acura / Kanggo Alfa / Kanggo Audi / Kanggo Benz / Pikeun BMW / Kanggo Buick / Kanggo Cadillac / Kanggo Chevrolet / FOR Holden / FOR Chrysler / FOR Citroen / FOR Ford / FOR Fiat / FOR GM / FOR Honda / FOR Hyundai / FOR Kia / FOR Landrover / FOR Lexus / FOR Mazda / FOR Maserati / FOR Mitsubishi / FOR Nissan / FOR opel / FOR peugeot / FOR Porsche / FOR Renault / FOR SAAB / FOR Subaru / FOR Suzuki / FOR Volvo / FOR Toyota / FOR VW Order ...

Wilongda 3 button Keyless/Smart/ hand free remote key with AES48 chip-434mhz ASK model For Audi TT

Wilongda 3 kancing Keyless / Smart / remo gratis ...

  3 tombol Keyless / Smart / hand free remote key sareng modél ASES chip-434mhz ASK Pikeun Audi TT Kami nyayogikeun sagala jinis konci mobil: Pikeun BMW / FOR Acura / FOR Alfa / FOR Audi / FOR Benz / FOR BMW / FOR Buick / FOR Cadillac / FOR Chevrolet / FOR Holden / FOR Chrysler / FOR Citroen / FOR Ford / FOR Fiat / FOR GM / FOR Honda / FOR Hyundai / FOR Kia / FOR Landrover / FOR Lexus / FOR Mazda / FOR Maserati / FOR Mitsubishi / FOR Nissan / Pikeun opel / Kanggo peugeot / Kanggo Porsche / Kanggo Renault / Kanggo SAAB / Kanggo Subaru / Kanggo Suzuki / Kanggo Volvo / Kanggo Toyota / Kanggo ...

Keyless Remote Smart Prox key 902Mhz ID49 for Ford Fusion Explorer Edge Mustang 2017 2018 Upgrade

Keyless Remote Smart Prox konci 902Mhz ID49 pikeun F ...

 Keyless Remote Smart Prox key 902Mhz ID49 pikeun Ford Fusion Explorer Edge Mustang 2017 2018 Ningkatkeun Elektronika / Batré: enya Frékuénsi: 902Mhz Chip: ID49 FCC ID: M3N-A2C31243300 OE #: 164-R8108 Strattec C / R: 5925315 Fitment: 2017 - F450 350 Super Kawajiban 2017-2018 - F250 Super Kawajiban 2017-2018 - F150 2018 - Tepi 2018 - Mustang 2018- Fusion 2017-2018 - Explorer Di dieu didaptarkeun mangrupikeun konci gaganti aftermarket kualitas luhur pikeun ngaganti konci jauh anjeun. ...

KD ZB Smart Key ZB01 ZB02 ZB03 ZB04 ZB05 ZB06 ZB10 ZB22 ZB26 ZB28 Keyless go Remote Car Key for KD KD-x2

KD ZB Smart Key ZB01 ZB02 ZB03 ZB04 ZB05 ZB06 Z ...

KD ZB Smart Key ZB01 ZB02 ZB03 ZB04 ZB05 ZB06 ZB10 ZB22 ZB26 ZB28 Keyless go Remote Car Key pikeun Fitur KD KD-x2: Kaayaan: 100% Brand New Original ukuran Nyayogikeun Grosir kualitas Tinggi Warna: Tombol Hideung: 3 Tombol / 4 Button Elektronika: Leres Batré: TEU Catetan: Ieu konci konci Gaya pinter: konci Jauh KDIY pikeun KD300 sareng KD900 URG200 KD X2 3 tombol ZB01 konci pinter / 3 tombol ZB02 konci pinter / 3 + 1 tombol ZB02 konci pinter / 3 + 1 tombol ZB03 konci pinter / 4 + 1 tombol ZB03 konci pinter / 3 tombol ZB04 konci pinter / ...

KD DATA Collector Easy to collect data from the car for KD-X2 key programmer copy chip

KD DATA Kolektor Gampang ngumpulkeun data tina ...

KD DATA Kolektor Gampang ngumpulkeun data tina mobil pikeun chip copy Henteu kedah nempatkeun anténeu KD-X2 caket kana coil pengapian deui Kumaha cara nganggo KD DATA Collector? https://www.youtube.com/watch?v=beV-dP3HnLo&tdsourcetag=s_pctim_aiomsg Disiapkeun: KD-X2, Telepon kalayan aplikasi KD, Kolektor DATA KD, Konci aslina (Henteu kedah batréna), jarak jauh KD (Kalayan batré), Step1 : Buka KD APP, sareng sambungkeun KD DATA Collector sareng KD-X2. Step2: Milih Fungsi Chip dina KD APP, teras lebetkeun konci aslina kana antena KD-X2, pendet sareng de ...

BERITA

  • Kumaha carana upami mobil leungitna konci?

    Kontak perbaikan stasiun Konpigurasikeun konci anyar Upami anjeun milih ngalengkepan stasiun perbaikan ku konci anyar, maka anjeun kedah nyayogikeun kandaraan sareng KTP anu bogana. Numutkeun ka modél anu béda, stasiun perbaikan ngabutuhkeun anu bogana nyayogikeun kecap akses anti-maling 17 angka pikeun konfigurasi ...

  • Konci mobil gaduh opat fungsi anu disumputkeun, tiasa sa ...

    Ngan muka panto taksi Kaseueuran mobil ngan ukur tiasa muka panto taksi nalika anjeun mencét tombol jauh, sareng ngan ukur saatos mencétan dua kali, sadaya panto tiasa dibuka. Sababaraha supir nyokot mobil di tempat parkir jauh, Upami ngan ukur muka panto taksi, aranjeunna tiasa nyegah jalma jahat tina naék mobil f ...

  • Masihan bantosan anu langkung saé

    Prosés mesen Registikeun akun ku email anjeun - Log in - Tambihkeun barang kalayan jumlah kana karanjang - Kirimkeun (parios) - Milih salesman Jasa kami 1. Kami nyayogikeun seueur jinis konci mobil, chip transponder, programmer konci, alat tukang konci , sareng sajabana 2. Saha waé anu naros wi ...